SPORTURI  »  CICLISM  »  TURUL FRANȚEI 2016

VIDEO Quintana s-a ținut de motocicletă pe Mont Ventoux! Filmarea incriminatorie vine de la un spectator

Nairo Quintana, foto: reuters
Nairo Quintana, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iulie 2016 14:03

Ciclistul columbian Nairo Quintana (Movistar) a fost surprins într-o filmare a unui spectator din etapa a 12-a în timp ce se ținea de o motocicletă pe Mont Ventoux.

Momentul a avut loc imediat după ce Chris Froome, Richie Porte și Bauke Mollema au căzut, în urma unui incident cu o motocicletă.

Conform regulamentului, Quintana nu avea dreptul să se țină de niciun vehicul, însă mai mulți specialiști cred că rutierul columbian, unul dintre favoriții la tricoul galben din acest an, a încercat să se sprijine ca să nu fie doborât în nebunia de pe șosea.

Un eveniment similar a avut loc în Vuelta de anul trecut, când Vincenzo Nibali a fost descalificat fiindcă s-a ținut de mașina echipei pentru a reveni în pluton. Dar distanța parcursă de italian a fost mult mai mare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
10153197333999590
Chris Montora  •  15 Iulie 2016, 14:44

Interesante e altceva, Froome a vrut sa ia bicicleta cu el dar era indoita si nici macar nu se mai invarteau rotile, o târa pe asfalt. Mai bine nu ii dadeau timpul inapoi si doar nu il penalizau ca a mers fara bicicleta suta aia de metri, era mai interesanta cursa pana la final cu el avand de recuperat 1 minut.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  15 Iulie 2016, 14:42

nu urmaresc sportul asta dar spun pentru aceia care il urmaresc...sa nu stea pe sosea in calea ciclistilor ca sa-i incurce. ar trebui pusa banda de siguranta pentru delimitarea pistei si din 100 in 100 m cate un politist cu pusca cu gloante de cauciuc. la fotbal daca intra unul pe teren sar 20 de stewarzi pe el, aici fara probleme poti sa omori un ciclist si din invalmaseala creata sa scapi si basma curata. aiurea.

ottobraun
ottobraun  •  15 Iulie 2016, 14:41

*** de la ciclism!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează