SPORTURI  »  CICLISM  »  PARIU

VIDEO Superpariul de 1,2 milioane de dolari pus de Dan Bilzerian » Lance Armstrong e implicat și el

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2016 18:39

Dan Bilzerian, excentricul american considerat un guru al Facebook, e din nou în centrul atenției după ce a pus un pariu în valoare de 1,2 milioane de dolari cu Bill Perkins.

Miza pariului? Dan și-a asumat faptul că va putea străbate pe bicicletă distanța dintre Los Angeles și Las Vegas în mai puțin de 48 de ore. În caz contrar, va trebui să îi plătească prietenului său suma menționată. Dacă va reuși, atunci el va fi cel care va încasa potul.

Între Los Angeles și Las Vegas este o distanță de aproximativ 434 de kilometri. Pentru a reuși să o parcurgă, el l-a convins pe Lance Armstrong să îl pregătească pentru această provocare. Cei doi fac antrenamente și mici curse în aer liber.

Dacă ar pedala constant cu 20 km/h, Bilzerain ar avea nevoie de aproximativ 28 de ore pentru a străbate distanța. La această perioadă se mai adaugă orele de somn, timpul pentru hrană, dar și pauzele de hidratare.

Pentru un ciclist profesionist, această cursă ar fi realizabilă, însă Dan a afirmat că nu a mai pedalat de 18 ani până să pună acest pariu, iar în ultima perioadă a avut mai multe atacuri de cord din cauza stilului său de viață. Cursa e programată să înceapă pe 31 martie.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
fortzzza
fortzzza  •  17 Martie 2016, 01:54

Nu mai bine te rezumi tu la gagicile tale si ii lasi pe altii sa pedaleze? Nu de alta dar s-ar putea sa planga fetili dupa tine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează