SPORTURI  »  CICLISM  »  TURUL FRANȚEI 2017

"WTF? Chiar nu pare sănătos!" » Imagini înfiorătoare postate de un ciclist polonez: cum îi arată picioarele în timpul Turul Franței și în repaus

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iulie 2017 11:11

Pawel Poljanski, rutierul echipei Bora-Hansgrohe, a postat pe Instagram două imagini care au făcut înconjurul presei sportive.

În vârstă de 27 de ani, polonezul este pe locul 75 în clasamentul general și a postat o fotografie cu picioarele sale după 16 etape în cea mai dură competiție de ciclism din lume, Turul Franței.

 1

Doctorul Bradley Launikonis a explicat pentru The Telegraph ce se întâmplă în corpul unui ciclist, de ajunge în asemenea condiții:

"Cantitatea de sânge care circulă prin picioare pentru orice om normal în repaus este de 5 litri. Pentru un sportiv neantrenat, cantitatea ajunge la 20 de litri pe minut în timpul exercițiilor. Dar pentru un ciclist de elită, volumul de sânge la 40 de litri, iar acest lucru îngroașă venele, ceea ce se întâmplă în imagine".

Dar cum arată picioarele în mod normal?

Iată același ciclist, în vacanță, când hidratarea și nivelul carbohidraților sunt la cote normale:

2

Save

Save

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
fangigi
fangigi  •  19 Iulie 2017, 15:45

Imagini normale cu muschii in repaus sau in plin efort.

radumatei
radumatei  •  19 Iulie 2017, 12:33

impresionante imaginile.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează