Elevii şi studenţii braşoveni vor avea transport gratuit la compeţiile FOTE

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 februarie 2013 12:49

Interesul manifestat de către tinerii din judeţul Braşov de a participa la competiţiile sportive desfăşurate în cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European, ediţia 2013, au determinat Primăria Municipiului Braşov, împreună cu Comitetul de Organizare FOTE şi cu sprijinul Regiei Autonome de Transport Braşov să identifice o soluţie pentru a asigura accesul gratuit al elevilor şi studenţilor către bazele sportive.

Împreună cu Inspectoratul Şcolar al judeţului Braşov au fost întocmite liste cu cei care şi-au manifestat dorinţa de a asista la probele de întrecere ale sportivilor europeni, astfel încât peste 2.800 de elevi de la şcoliile şi liceele din Braşov, Predeal, Râşnov, Codlea, Zărneşti şi Moieciu vor beneficia de această facilitate.

Totodată şi studenţii Universităţii Transilvania şi-au exprimat interesul de a fi prezenţi la aceste competiţii. În acest sens, în colaboare cu Universitatea Transilvania, în aceste zile se întocmesc listele cu studenţii care vor sa participe la manifestările FOTE.

Pentru derularea în condiţii optime a acestei activităţi, primarul George Scripcaru l-a desemnat pe vice-primarul, Răzvan Popa, să coordoneze pe toată perioada festivalului această operaţiune.

Locaţia de plecare a celor minim 20 de autobuze, care vor circula conform unui grafic programat de rute, a fost programată la capetele RAT din Livada Poştei, Stadionul Municipal şi de la Roman, în funcţie de destinaţiile curselor.

Sporturile favorite ale tinerilor braşoveni sunt probele de schi alpin, biatlon, snowboard, sărituri cu schiurile şi patinaj artistic.

Accesul elevilor şi studenţilor în mijloacele de transport se va face pe baza listelor transmise de către Inspectoratul Şcolar al Judeţului Braşov şi numai cu însoţirea de către cadrele didactice responsabile.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează