FOTO Uitucul norocos » Cum a transformat Emil Imre o eroare în aur!

Patinele neascuţite ale lui Emil Imre şi-au făcut azi datoria Foto: Raed Krishan
Patinele neascuţite ale lui Emil Imre şi-au făcut azi datoria Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 19 februarie 2013 15:33

Emil Imre are două zile de vis la FOTE. La numai 16 ani, patinatorul român a reuşit să aducă primele două medalii ale delegaţiei noastre.

După ce ieri obţinuse argintul în proba de 500 m la short track, astăzi a recidivat. Emil a trecut fără emoţii de fazele preliminare la 1.000 m, calificîndu-se într-o nouă finală.

De data asta a avut însă norocul de partea sa. Nu este vorba de cele trei miimi de secundă care l-au ajutat să îi sufle aurul francezului Tristan Navarro, ci la rutina de zi cu zi pe care a încălcat-o astăzi. Exact în ziua în care conta cel mai mult.

Citeşte şi: Primul aur pentru România la FOTE! » Emil Imre se impune în cursa de 1.000 m la short track

De obicei, Emil îşi ascute lamele de la patine în fiecare dimineaţă. Astăzi a sărit însă peste moment. Fără voia lui. Pur şi simplu n-a mai avut timp să le acorde importanţa necesară.

N-a mai contat, pentru că şi în aceste condiţii a reuşit o cursă excelentă. A stat în spatele lui Navarro întreaga cursă, a evitat căzăturile din spate şi a sprintat exact la momentul potrivit, cît să pună între el şi francez distanţa potrivită.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
bitzapingu
bitzapingu  •  19 Februarie 2013, 17:08

Bravo Imre! Cand am vaut fotografiile in care concura cu casca aia si ieftina si cu 3 numere mai mare, cand ma gandesc ce conditii de antrenament, echipamente si facilitati are, nu pot decat sa admit ca performanta e extraordinara.

bdgeorge
bdgeorge  •  19 Februarie 2013, 17:04
Postat de georgesim83 pe 19 Februarie 2013, 16:42

Felicitariiiiiiiii. Mult noroc in continuare si la Soci macar un bronz.

Bravo lui dar cred ca trebuie sa fim realisti...la Soci daca prinde o semifinala este extraordinar!!!! ce tot vb tu de bronz...acolo vin asiaticii ,americanii ,canadienii toata spuma..

georgesim83
georgesim83  •  19 Februarie 2013, 16:42

Felicitariiiiiiiii. Mult noroc in continuare si la Soci macar un bronz.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează