SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  JOCURILE OLIMPICE EUROPENE

A cincea medalie » Echipa de gimnastică aerobică a României a luat argintul la Jocurile Olimpice Europene

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iunie 2015 00:00

Echipa de gimnastică aerobică a României formată din Lavinia Panaete, Bianca Gorgovan, Dacian Barna, Gabriel Bocșer și Lucian Săvulescu a cucerit ieri medalia de argint în proba de  grup, fiind devansată doar de Ungaria.

Specialiștii spun însă că departajarea s-a făcut doar la impresia artistică, acolo unde maghiarii au fost avantajați de faptul că au avut în juriu o arbitră conațională.

Medalia de argint cucerită de "tricolori" la grup este a cincea a delegației României la Baku, a treia de argint. România nu a cîștigat pînă acum nici un titlu olimpic, păstrînd însă șanse mari la întrecerile de scrimă și de judo.

Medaliile cucerite de români la Baku

argint Roxana Borha, Elena Meroniac kaiac dublu, 500 m
argint Andreea Iridon gimnastică, bîrnă
argint Lavinia Panaete, Bianca Gorgovan, Dacian Barna, Gabriel Bocșer și Lucian Săvulescu gimnastică aerobică, grup
bronz Marius Berbecar gimnastică, paralele
bronz Andreea Iridon gimnastică, paralele

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează