SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  MONTREAL

Au început Campionatele Mondiale de Gimnastică » Marian Drăgulescu, calificat în finala de la sărituri

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 03 octombrie 2017 09:28

Marian Drăgulescu este primul gimnast român sigur de participarea într-o finală la Campionatele Mondiale de gimnastică de la Montreal, după prima zi a calificărilor.

Gimnastul de 36 de ani va participa în finala de la sărituri, fiind clasat pe locul al doilea în calificări, la finalul primelor trei subdiviziuni care au intrat în concurs.

Drăgulescu a fost notat cu 14.900 la prima săritură și cu 14.833 la cea de-a doua, fiind depășit doar de  japonezul Kenzo Shirai, cu 15.233 la prima săritură și 14.666 la cea de-a doua. 

Având în vedere că pentru finala de la acest aparat vor mai concura doar trei sportivi în ultima subdiviziune, Drăgulescu este sigur că va lupta pentru medalie, urmând să afle doar ierarhia finală în urma calificărilor.

Primii opt gimnaști cu cele mai bune note obținute în calificări ajung să lupte pentru o medalie în finala fiecărui aparat. 

Ultima subdiviziune de la masculin va avea loc astăzi, de la ora 17:00, în timp ce calificările pentru probele feminine vor avea loc în noaptea de marți spre miercuri și miercuri seara.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează