SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  ACCIDENTARE

Cătălina Ponor va rata Campionatele Mondiale din cauza unei accidentări » Cine o va înlocui

Articol de GSP - Publicat marti, 13 octombrie 2015 16:41

Cătălina Ponor (28 de ani) nu va participa la Campionatele Mondiale de anul acesta de la Glasgow din cauza unei accidentări la picior.

În locul acesteia va veni o gimnastă cu mai puțină experiență. E vorba despre Andreea Munteanu în vîrstă de 17 ani, campioană europeană la bîrnă, care va fi rezervă, celelalte componente ale lotului fiind Larisa Iordache, Diana Bulimar, Laura Jurca, Anamaria Ocolișan, Silvia Zarzu și Andreea Iridon.

Competiția este extrem de importantă pentru România deoarece o clasare în primele 8 ne poate asigura biletele pentru Olimpiada de la Rio. Campionatele Mondiale de gimnastică de la Glasgow vor începe pe 23 octombrie.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
ottobraun
ottobraun  •  13 Octombrie 2015, 21:08

campionatul pentru oldgirls probabil!

bosfor
bosfor  •  13 Octombrie 2015, 19:42

sa nu-mi ziceti ca simona halep . poi halep e dumnezeu ? am vazut ca a luat.o nea puiu si la nationala de fotbal si a si dat 3 goluri in feroe . acu o luati si la gimnastica . cred ca in noiembrie va boxa in locul lui bute pt titlu . dar ea nu se mai accidenteaza nicuiodata ? sa m,ai stea si rezerva ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează