SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CLASAMENT

Corina Ungureanu, locul doi în topul celor mai sexy gimnaste din lume! Vezi o galerie foto spectaculoasă!

Articol de GSP - Publicat joi, 26 august 2010 00:00

Fosta sportivă Corina Ungureanu ocupă locul doi în topul celor mai sexy gimnaste ale tuturor timpurilor, realizat de Bleacher Report.

 

În acest top se mai află mai află româncele Cătălina Ponor, Andreea Răducan, Floarea Leonida şi Sandra Izbaşa.

Corina Ungureanu a fost devansată doar de fosta sportivă spaniolă Almudena Cid, medaliată cu aur la gimnastică ritmică în 2005, la Jocurile Mediteraneene. Pe locul trei se află americanca Lacey Alexandra, urmată de compatrioata sa Alicia Sacramone şi de rusoaica Alina Kabaieva.

"Vă amintiţi cînd am scris că Alicia Sacramone este cea care arată cel mai bine în costum de baie, cu excepţia unei persoane? Ei bine, ea (Corina Ungureanu) este aceea şi aceasta este cea mai bună ipostază în costum de baie/lenjerie. Oricum, este sexy şi mai bună decît un vin din 1932", este comentariul din Bleacher Report în ceea ce o priveşte pe Corina Ungureanu, potrivit mediafax.

Cătălina Ponor se află pe poziţia a 19-a, cu două locuri mai sus decît Andreea Răducan (21). Floarea Leonida ocupă locul 24, iar Sandra Izbaşa este a 36-a în top.

Vezi aici filmarile cu gimnastele din România care au starnit un imens scandal în 2002

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
nelucu54
nelucu54  •  26 August 2010, 13:44

Castigi dolari in contul tau de paypal in fiecare zi prin munca de promovare pe internet. Detalii si inscriere pe ://nelucu54.infocash.ro. Pentru informatii suplimentare trimite e-mail la : [email protected].

forzzainter
forzzainter  •  26 August 2010, 13:28

lacey alexandra e cea mai buna!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close