SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  DEMISIE

Decizie de ultimă oră » În prag de Mondiale, Mariana Bitang anunţă: "Eu şi Belu nu mai sîntem antrenorii lotului olimpic feminin!"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 15 septembrie 2014 15:35

Echipa României, formată din gimnastele Larisa Iordache, Ştefania Stănilă, Andreea Munteanu, Ana Maria Ocolişan, Silvia Zarzu, Paula Tudorache şi rezerva Ioana Nicoară, va participa la Campionatele Mondiale de la Nanning (China), între 3 şi 12 octombrie, potrivit înscrierilor nominale anunţate de forul internaţional de profil (FIG).

Mariana Bitang a declarat că ea şi Octavian Belu nu mai sînt antrenori coordonatori ai lotului olimpic feminin de gimnastică, astfel că nu vor însoţi delegaţia României la Campionatele Mondiale de la Nanning (China), competiţie care va începe în 3 octombrie, informează Mediafax.

"După Campionatele Europene, după luna iunie, calitatea noastră de antrenori coordonatori a încetat. Este o decizie definitivă. Încercăm să mai ajutăm cum putem, am făcut cât am putut", a declarat Mariana Bitang, pentru sursa citată.

Bitang şi Belu vor continua însă implicarea în parteneriatul public-privat dintre OMV Petrom şi gimnastica feminină, conform contractului care a fost semnat în primăvara acestui an, suma donată de sponsor fiind de 2,5 milioane de euro pentru dezvoltare şi selecţie la nivelul copiilor, în intervalul 2014-2016.

Printre prevederile acestui proiect se numără şi selecţionarea a circa 150 de copii din toată ţara, cu vârste între 5 şi 9 ani, care vor intra în pregătire în şase centre regionale: Bucureşti (cluburile Steaua şi Dinamo), Deva, Oneşti, Timişoara şi Constanţa.

Gimnastele tricolore vor fi însoţite de staful tehnic format din Lăcrămioara Moldovan, Lucian Sandu şi Cristian Moldovan, conform unei informări a Federaţiei Române de Gimnastică.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  16 Septembrie 2014, 23:55

.......iar fac circ figuratii astia !!!!

nicolaegrecu
nicolaegrecu  •  16 Septembrie 2014, 10:10
Postat de marian0904 pe 15 Septembrie 2014, 22:47

Multumim Belu! Multumim Bitang! Multumim Belu si ca te-ai tinut de cuvant. Succes in activitatea viitoare! Alegerile COSR au fost jalnice. Practic Petrache e al treilea presedinte care nu a fost la Olimpiada. Daca Tiriac a fost primul ("primul nu se pune"), macar avea anvergura in sport si afaceri, Moraru si Petrache sunt functionari care executa ordinele sefilor din CIO, iar rezultatele se vad. Practic, punerea lui Petrache inseamna, pentru mine, revenirea la perioada generalilor. Sa-l asezi pe Petrache pe scaunul pe care a stat Lia Manoliu, cand.le ai pe Nadia sau Elisabeta Lipa, e prostie. Acestor doamne si presedintele CIO le deschide usa lui, pe cand Petrache asteapta sa-i vi

Tiriac a fost la Olimpiada. Ca hocheist in 1964

sab90
sab90  •  15 Septembrie 2014, 22:47

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Vezi toate comentariile (26)
Comentează