SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  ALEGERI

Din gimnastică în politică » Ponor ar putea candida la alegerile parlamentare din partea unui partid! Gimnasta nu a confirmat

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2016 15:35

Gimnasta Cătălina Ponor va candida pentru un loc în Camera Deputaţilor, din partea PSD, la alegerile parlamentare din decembrie.

update

Sportiva susține că nu a dat încă un răspuns privitor la candidatura sa pe listele PSD și că mâine va anunța decizia definitivă.

"Legat de ceea ce s-a scris în presă, atâta timp cât eu nu am dat nicio declarație oficială, dacă voi candida sau nu, mi-aș dori ca cei care comentați urât pe pagina mea să vă abțineți până mâine dimineață, când voi da un răspuns afirmativ sau negativ! Sunt propusă pe listă, însă nu am dat încă niciun răspuns în legătură cu asta! Mâine va ști toată lumea dacă voi candida sau nu, momentan sunt doar vorbe. Multumesc pentru înțelegere!", a scris Cătălina Ponor pe Facebook.

Potrivit Hotnews, care citează EVZ, Ponor ar urma să fie pe listele de candidaţi ai PSD Constanţa, iar aceasta şi-a dat deja acordul.

"Listele cu candidaţi le definitivăm joi, în sedinţa Biroului Permanent Judeţean Constanţa. Un singur nume vi-l pot spune: pe lista noastră va fi Cătălina Ponor. Candidează la Camera Deputaţilor pentru că e tânără, are doar 29 de ani.

Bineînţeles că va fi pe loc ultraeligibil. Suntem singura organizaţie PSD din ţară care nu are pe liste pe cineva de la Bucureşti, cu siguranţă. Prezenţa Cătălinei Ponor pe listele noastre este o onoare pentru noi. Până acum a acceptat. Sper să nu se răzgândească până joi dimineaţa", a declarat Felix Stroe, liderul organizaţiei PSD Constanţa, conform sursei citate. 

Cătălina Ponor este una dintre cele mai medaliate gimnaste românce. Aceasta are trei medalii de aur la JO 2004 şi o medalie de argint şi una de bronz la JO 2012.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
10153405641038591
Mariana Gaubie  •  30 Septembrie 2016, 06:09

La asa partid asa deputat(a).Dam din miini si din picioare, restul nu mai conteaza.....

mobilajucarii
mobilajucarii  •  29 Septembrie 2016, 21:59

M-a dezamagit...

itrobert
itrobert  •  29 Septembrie 2016, 19:58

Draga mea, cu acest pas (totalmente gresit) ai iesit din sport pe usa din dos! In ceea ce priveste politica, as vrea sa stiu ce aport poate aduce cineva care n-a facut altceva in viata decat tumbe... Zero istorie, geografie, gramatica, matematica, filozofie... NIMIC! Repet intrebarea: Cu ce poate ridica "politicianul" Ponor nivelul de trai al electorilor sai (daca va avea asa ceva, desi la cati melteni sunt...)?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează