SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  JOCURILE OLIMPICE

Drăgulescu se pregătește intens pentru Jocurile Olimpice: ”Lucrez la trei sărituri noi”

Articol de GSP - Publicat joi, 07 ianuarie 2016 22:34

Gimnastul Marian Drăgulescu a vorbit despre programul său în perioada următoare și despre pregătirile pentru Campionatul European și pentru Jocurile Olimpice.

"Sîntem motivați la lot, am început de două zile și am o febră musculară de nu mai pot, dar asta e, tot timpul e greu la început. Pregătirea merge foarte bine. Este un an foarte greu, sînt multe competiții. În șapte luni vom avea trei mari competiții. Concursul pentru calificarea la Jocurile Olimpice în aprilie, în mai Campionatele Europene și în august, Jocurile Olimpice, pe care le așteaptă toată lumea.

Acum lucrez la trei sărituri pe care nu le-am mai executat și la europene aș vrea să le am pregătite. Pregătesc trei că măcar două să iasă, ca să zic așa. Lucrez pe mai multe fronturi și vom vedea care va fi gata mai repede", a declarat Marian Drăgulescu medaliat cu argint la CM din noiembrie anul trecut la sărituri.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
bakunin
bakunin  •  08 Ianuarie 2016, 01:29

Succes, Mariane! Sa vina aurul olimpic

Vezi toate comentariile (1)
Comentează