SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CAMPIONATELE EUROPENE

Ele sunt fetele care ne vor reprezenta la Campionatele Europene de gimnastică de la Cluj

Nicolae Forminte // Foto: Raed Krishan
Nicolae Forminte // Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 februarie 2017 18:18

Anul acesta, în perioada 19-23 aprilie, la Cluj-Napoca, vor avea loc Campionatele Europene de gimnastică.

Nicolae Forminte, antrenorul lotului național de gimnastică feminină al României, a anunțat o parte din lotul care ne va reprezenta în primăvară la Europene.

Acesta a declarat la TVR că Larisa Iordache, Cătălina Ponor și Anamaria Ocolișan vor face parte 100% din lotul României, dacă nu vor apărea probleme.

Pentru cel de-al patrulea loc în echipă se luptă Olivia Câmpian, Ioana Crișan și Carmen Ghiciuc.

1957 e anulcând România a organizat ultima dată Campionatele Europene de gimnastică

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
mobilajucarii
mobilajucarii  •  28 Februarie 2017, 21:46

Pana la urma merge cine e sanatoasa. Probabil Ocolisan a prins o forma foarte buna, de asta e aleasa. Dar daca noile senioare au un nivel mai scazut chiar decat Ocolisan, ei, atunci lucrurile nu stau bine deloc.

1624556080894004
Claudiu Gabriel Ionescu  •  28 Februarie 2017, 13:42

Ocolisan nu a obtinut nimic in cariera, ratare totala pentru aceasta.gimnasta Iordache s.a ratat si ea prin neparticiparea la Rio, era un ,,must,, prezenta acolo pentru o gimnasta de taliala ei. Pacat de eagarda, e compromisa! Ponor, are vointa dar prin participarea ei se observa ca viitorul nu exista, Romania e praf la juniori daca inca se bazeazapoate pe Ponor

Vezi toate comentariile (2)
Comentează