SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  EUROPENELE DE GIMNASTICĂ

Europenele de Gimnastică de la Cluj-Napoca, cu casa închisă » Care sunt singurele tichete rămase

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 10 aprilie 2017 14:59

Emanuel Fântâneanu, managerul media al Campionatelor Europene de Gimnastică de la Cluj-Napoca, a anunțat că au fost epuizate biletele disponibile pentru finalele CE.

Pentru competiția care va avea loc în perioada 19-23 aprilie au fost puse în vânzare aproximativ 15.000 de bilete, iar singurele tichete disponibile sunt pentru calificări, în zilele de 19 și 20 aprilie.

"Biletele pentru finale s-au epuizat, mai sunt bilete în vânzare doar pentru calificările din 19 şi 20 aprilie. Toată lumea a dorit bilete sau abonamente la finale.

Estimăm că se vor vinde toate până la începerea concursului. Circa 5.000 de bilete au fost puse în vânzare pentru fiecare finală şi calificări", a spus Emanuel Fântâneanu pentru agenția News.ro.

Din echipa României vor face parte Cătălina Ponor, Larisa Iordache, dar și pe debutantele de la Deva, Olivia Cîmpian și Ioana Crișan.

Vedeta lotului masculin "tricolor" este, fără îndoială, Marian Drăgulescu, 35 de ani, care a adunat în carieră 29 de medalii la JO, CM și CE. Alături de el, din echipa tricoloră mai fac parte Cristian Băţagă, Andrei Ursache, Robert Ghiuzan, Laurenţiu Nistor şi Vlad Cotuna.

prețurile biletelor la CE de la cluj-napoca

  • Calificări: 30-50 de lei 
  • Finale individual-compus: 60-100 lei 
  • Finale pe aparate: 50-70 de lei
  • Abonament pentru finale: 150-230 lei
  • Abonament pentru întreaga competiţie (calificări + finale): 180-280 lei

*Copiii cu vârste de până la şase ani vor avea intrarea gratuită

PROGRAM CE 2017

  • 19 aprilie - calificări masculin
  • 20 aprilie - calificări feminin
  • 21 aprilie -individual compus masculin și feminin
  • 22 aprilie - finale pe aparate masculin și feminin
  • 23 aprilie - finale pe aparate masculin și feminin

*Competiția va fi transmisă în exclusivitate de TVR

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează