SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CE DE GIMNASTICĂ

FOTO Incident în prima zi la CE de gimnastică! Un român a căzut și a fost luat de SMURD » UPDATE Care e primul diagnostic

FOTO: Raed Krishan +9   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 19 aprilie 2017 14:31

Astăzi a început Campionatul European de gimnastică, la Cluj, iar în prima zi a avut loc un incident grav.

UPDATE 17:30

Vlad Cotuna a fost primul român care a trebuit să intre în concurs după ce Laurențiu Nistor a căzut la bară și a fost dus la spital. A evoluat la sol, dar a ratat. "Nu a fost la fel să intri în concurs, după ce vezi că un coleg de-al tău s-a accidentat, dar până la urmă concursul e concurs și trebuie să mergi până la capăt", a spus el.

Cotuna era cu ochii pe Nistor, când acesta a rămas pe saltea. "Chiar mă uitam la el Și pentru că fac și eu bară și am aceleași desprinderi, am văzut din prima că nu este foarte grav, Avem astfel de căzături chiar în sală la antrenamente, acolo unde în nouăzeci la sută din concursuri a prins bara", a spus Vlad. El și colegii lui au aflat chiar în spațiul de concurs că lucrurile nu sunt foarte grave. Oficiali din cadrul FRG au spus că este vorba despre o contuzie, dar că se mai fac și alte investigații.

ȘTIREA INIȚIALĂ

În calificările la masculin, Laurențiu Nistor a căzut de la bara fixă. Medicii de la SMURD au intervenit de urgență și l-au transportat de urgență la spital.

Reporterii TV au vorbit cu Vasile Vug, antrenorul secund, iar sportivul nu are nimic grav, ci doar o contractură. Totuși, pentru a fi siguri că sportivul este în afara oricărui pericol, medicii l-au transportat la spital.

PROGRAM CE 2017

  • 19 aprilie - calificări masculin
  • 20 aprilie - calificări feminin
  • 21 aprilie -individual compus masculin și feminin
  • 22 aprilie - finale pe aparate masculin și feminin
  • 23 aprilie - finale pe aparate masculin și feminin

*Competiția va fi transmisă în exclusivitate de TVR

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
iosif_vs
iosif_vs  •  19 Aprilie 2017, 15:16

Care te plangeai ieri pe aici ca n-ai stiri din gimnastica pe gsp? Uite bre, pe saturate :))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează