SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  OPERAȚIE

Larisa Iordache a fost operată » Cât va lipsi gimnasta

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2016 17:17

Larisa Iordache a fost operată la o clinică din Viena în urma unei fracturi suferite la degetul unei mâini. Gimnasta va fi indisponibilă aproximativ șase săptămâni, astfel că va rata turneul preolimpic de la Rio.

Primele patru echipe din competiția care va avea loc în perioada 16-18 aprilie se vor califica la Olimpiadă.

"Operaţia Larisei la degetul fracturat a decurs bine, au operat-o printr-o metodă nouă din câte am înţeles, iar medicii i-au fixat o tijă subţire, o «sârmă», dacă pot spune aşa, pe falanga ruptă, şi care ar urma să fie extrasă după perioada recomandată de medici. Sâmbătă urmează ca Larisa să mai fie văzută o dată de profesorul care a operat-o, iar duminică va reveni în ţară. Nu s-a schimbat termenul avansat pentru indisponibilitatea ei, adică şase săptămâni", a declarat preşedintele Federației de Gimnastică, Adrian Stoica, pentru news.ro.

Echipa României nu s-a clasat în primele opt la Campionatul Mondial desfășurat anul trecut la Glasgow și a ratat calificarea directă la Jocurile Olimpice de la Rio.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
mplttev
mplttev  •  12 Martie 2016, 02:47

Vai de capul nostru. Nu știu dacă ne calificăm. Generația asta e cea mai slabă, nu a avut Belu de unde să aleagă, și asta datorită lui Tolontan cu investigațiile lui aiuritoare, care a speriat părinții dar și copilele care voiau să facă gimnastică: că gimnastele sunt bătute, înfometate, au regim de închisoare etc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează