SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  ACUZE

Lovitură pentru soții Karolyi, foștii antrenori ai Nadiei Comăneci » Federația a oprit finanțarea după ultimele scandaluri sexuale

Marta și Bela Karolyi, foto: bostonglobe.com
Marta și Bela Karolyi, foto: bostonglobe.com

Articol de GSP - Publicat marti, 23 ianuarie 2018 20:18

Scandaluri sexuale din gimnastica din Statele Unite au provocat un adevărat cutremur, mai ales după dezvăluirile făcute recent de McKayla Marooney, care a declarat că, alături de alte zeci de gimnaste, a fost abuzată sexual de doctorul de la lotul național de gimnastică, Lary Nassar.

Acum, președintele Federației Americane de Gimnastică a oprit orice tip de finanțare către ranch-ul deținut de soții Marta și Bela Karolyi, foștii antrenori ai legendarei Nadiei Comăneci, acolo se antrenau majoritatea gimnastelor de calibru din Statele Unite.

Astfel, ranch-ul din Texas al soților Karolyi a rămas fără gimnaste, părinții acestora fiind îngrijorate după ultimele evenimente din lumea gimnasticii americane.

Marta și Bela Karolyi, alături de medicul Larry Nassar, au fost trimiși în judecată în toamna lui 2016 după o serie de declarații cutremurătoare ale unei foste gimnaste, care i-a acuzat pe aceștia de abuzuri fizice și emoționale, corecții fizice, injurii și privare de hrană, a scris ESPN la acea vreme. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează