SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  TRIBUNA 0

Marian Drăgulescu, despre situția complicată prin care trece gimnastica din România: "A venit și rândul nostru să trecem prin așa ceva" » Detalii despre prezența la Olimpiada de la Tokyo

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 08 mai 2017 21:03

Marian Drăgulescu, 36 de ani, gimnastul multiplu campion mondial, european și olimpic , a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia în cadrul emisiunii Tribuna Zero, de la Europa FM.

Acesta a vorbit despre cariera sa, despre planurile de viitor și despre situația gimnasticii din România.

"Națiunile au momente bune și mai puțin bune. A venit și rândul României, cu atâția ani în top, să treacă printr-o perioadă mai puțin bună. E un schimb de generații, dar eu rămân pe poziții și încerc să ajut pe toată lumea. Aveți curajul să  munciți și să credeți în visele voastre!

Sper ca acest European să-i impulsioneze pe colegii mei, să-și dorească și mai mult și, în acești trei ani rămași până la Olimpiada de la Tokyo, să clădim o echipă bună", a spus Drăgulescu,

Gimnastul a oferit detalii în ceea ce privește la prezența acestuia la olimpiada de la Tokyo, de peste patru ani. 

"Cine nu crede că voi fi la Tokyo urmează să se convingă de acest lucru. 

M-aș bucura să aduc din nou României acea vibrație de bucurie și emoție, așa cum a fost la Europeanul de la Cluj", a spus Marian Drăgulescu, la Europa FM. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează