SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  OLIMPIADA DE LA RIO

Ne-am resemnat?! Ministrul Tineretului și Sportului: "Mare lucru nu mai putem face pentru Rio"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 octombrie 2015 13:39

Gabriela Szabo, Ministrul Tineretului și Sportului, a vorbit despre pregătirile pentru turneul preolimpic al gimnastelor din România și pare resemnată.

"Sîntem într-un sport individual, nu putem spune că nu mai avem nevoie de antrenori. În sport se întîmplă asemenea situații neprevăzute, trebuie să stăm lîngă sportivi și antrenori, să vedem unde s-a greșit și să îmbunătățim cît de repede se poate. Eu deja lucrez pentru 2020 și 2024.

Tot ceea ce facem astăzi este pentru a performa în 2020 și 2024 și să salvăm tot ceea ce se mai poate salva pînă la Rio 2016. De fapt, mare lucru nu mai avem ce face, pentru că pregătirile pentru Olimpiadă nu se realizează cu un an sau doi înainte, durează patru sau poate opt ani.

Așa că, mare lucru, în momentul de față, nu prea mai putem să facem. Deja pregătirile pentru Rio au început de luni de zile, mai au cîteva luni pînă la Rio. Important este să le oferim ceea ce au nevoie în pregătire ca să ieșim cît de cît onorabil din această competiție", a declarat Szabo, conform Mediafax.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mobilajucarii
mobilajucarii  •  27 Octombrie 2015, 17:59

De acor ca pentru Rio nu se mai poate face mare lucru. Dar ce se face pentru viitor, sa spuna concret doamna ministru !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează