SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GIMNASTICĂ

Întoarcere pe cont propriu » Cătălina Ponor nu şi-a făcut încă apariţia în sala de antrenamente

Tommy Ramos și Cătălina Ponor într-un decor superb // Foto: Twitter
Tommy Ramos și Cătălina Ponor într-un decor superb // Foto: Twitter

Articol de - Publicat marti, 03 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 02 martie 2015 23:00

Multipla campioană olimpică, care s-a înscris pe lista de control antidoping, nici măcar nu se află în ţară.

A trecut o lună de cînd Cătălina Ponor a cerut FRG să o înscrie pe lista de control antidoping, cu intenţia de a reveni în activitatea competiţională. Acelaşi lucru l-a făcut atunci şi Marian Drăgulescu, în vîrstă de 34 de ani.

Dacă Marian Dragulescu a şi început pregătirile cu lotul României, Cătălina Ponor, de 27 de ani, nici măcar nu a ajuns în ţară, ea aflîndu-se în continuare la Puerto Rico, alături de logodnicul ei venezeluean.

"Am auzit că Marian trage tare la antrenamente, dar nu l-am văzut pînă acum. Mai are de lucru, dar e foarte determinat să revină în formă. Cît despre Cătălina, nu am nici un fel de informaţii. Dacă îşi vor reveni la o anumită structură de pregătire, chiar dacă nu la un maximum de formă, dar undeva să poată ajuta echipele României, atunci îi aşteptăm cu braţele deschise", a declarat Adrian Stoica, preşedintele FRG.

Nici Ponor, şi nici Drăgulescu nu au cerut federaţiei vreun ajutor financiar. "Ambii gimnaşti se pregătesc prin mijloace proprii, fără a primi vreo subvenţie de la federaţie pentru a putea să-şi primească în continuare rentele viagere. Cînd vor veni să spună: «Gata, intrăm în pregătire centralizată!», noi vom anunţa oficial acest lucru, obligatoriu pentru suspendarea rentei", a explicat Stoica.

Pentru a putea să revină în circuitul oficial, sportivii retraşi trebuie să figureze în sistemul de controale începînd cu cel puţin 6 luni înainte de competiţie. Ponor ar putea concura din nou din 12 iulie anul acesta, iar Drăgulescu de pe 5 august, dar ţinta lor o reprezintă Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
caucazianul
caucazianul  •  12 Martie 2015, 20:57

Hei Hei cata prostie in a crede ca in asa fel mai poti sa revii in marea performanta.Dupa ce te-ai saturat ... poti sa continui nu mai ai sanse ci dorinte.punct

dash.berlin
dash.berlin  •  05 Martie 2015, 11:42

Pt a reveni la forma care a consacrat-o, trebuie sa se antreneze nu sa se plimbe cu iahtul ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează