SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CULISE, GSPTV

Octavian Bellu: "După Nadia, toate fetiţele vroiau să facă gimnastică"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 martie 2009 00:00

Octavian Bellu şi Mariana Bitang au vorbit despre importanţa sportului în viaţa copiilor la emisiunea lui Dan Udrea, Culise, pe GSPTV.

"Înainte se făceau mai multe ore de sport în şcoală. Ne-am întîlnit cu doamna Andronescu şi am  discutat mult, am plecat tîrziu în noapte. Orele de educaţie fizică au un rol foarte important în sănătatea copilului.

Am găsit în doamna Ministru un partener receptiv şi ne-a asigurat că va face tot ceea ce îi sta în putinţă pentru ca în şcoli să se faca sport. A promis că va introduce competiţiile şcolare", a concluzionat Mariana Bitang.

"După Nadia, toate fetiţele vroiau să facă gimnastică. Discuţia despre orele de sport este dusă în altă zonă. Trebuie dicutat despre calitatea orelor, nu despre cantitatea lor.

Copilul trebuie să fie educat să facă mişcare. Aş propune să se facă o jumătate de oră de mişcare în fiecare zi", a completat Octavian Bellu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  30 Martie 2009, 23:28

Astia nu sunt normali - Bazaconii - pe mine ma cheama Nadia si aveam 8 ani in 1976. Cel mai mult uram trimestrul II cand aveam gimnastica ca toata lumea credea ca tre' sa am ceva in clini si in maneca cu gimnastica.

 •  12 Martie 2009, 20:50

demisia ecaterinei andronescu si a altor mafioti din MECI si Finante!voi sunteti vinovati caci formati copiii cu calculator ,informatica inca din gradinita!veti raspunde ptr viitorul natiei romane! Faceti ceva ca sa se intoarca tinerii in tara nu sa-i alunga Sper sa se implice si armata si politia si sistemul medical in aceasta problema dementiala a MECI care taie orele de educatie fizica.Problema e ca acesti copilasi care par acum sanatosi,burtosi,durdulii,vor suferii ei,copiii lor si parinti

 •  12 Martie 2009, 00:54

Eu nu concep ca un copil sa nu faca sport. Daca faci sport, faci ca-ti place si pentru sanatatea ta, pana la urma. Eu intotdeauna fac, e drept am si o meserie care ma obliga sa fiu in forma. Respect Belu si Bitang!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează