SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CAMPIONATUL EUROPEAN

Performanță excelentă reușită de Catalina Ponor » Românca a cucerit două medalii

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iunie 2016 14:44

 Cătălina Ponor a cucerit azi două medalii de bronz a Campionatul European de Gimnastică, de la Berna.

Românca, 28 de ani, a cucerit medaliile de bronz în finalele probelor la bârnă și la sol, potrivit Mediafax.

La bârnă, Ponor a avut o notă de 14,266, fiind devansată de Alia Mustafina, 15,100, și de Marine Boyer, 14.600. 

La puțin timp după finala de la bârnă, Ponor a terminat pe a treia treaptă a podiumului și la proba la sol.

Astfel, Ponor a ajuns la 12 medalii la Campionatele Europene (7 de aur, 2 de argint și 3 de bronz)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
961612190544034
Bogdan Radulescu  •  06 Iunie 2016, 09:09

da...sa imi fie cu iertare acest comentariu dar,le am indragit pe toate gimnastele de cand am realizat ce inseamna acest sport dar,catalina(pe langa felicitarile si toate superlativele limbii romāne)trebuie sa intelega ca este intradevar buna...dar are o varsta,o varsta la care este perceputa deja ca o femeie si nu ca gimnasta.Lumea incepe sa se uite la formele ei(eu asta fac)si nu la exercitiul ei...si asta este pacat.Din pacate lumea a devenit din ce in ce mai perversa...si cata este o fem frumoasa cu un corp...incredibil pt varsta ce o are asa ca...este buna dar nu o mai pot privi(si...cred ca nus singurul)doar ca o gimnasta...o privesc ca o femeie ce...arata bine...si atat

sakamoto
sakamoto  •  05 Iunie 2016, 18:28

Doua medalii de bronz, performantza excelenta? Daca erau 2 medalii de aur, ce fel de calificativ primeau? Oricum felicitari sportivei si la mai mare!

vladutz13
vladutz13  •  05 Iunie 2016, 18:08

Ok, dar concluzia este foarte clara: nu are nicio sansa la medalie olimpica... daca iei bronz la European, ce mai poti face la Rio cand o sa apara si americancele, australiencele, braziliencele, poate si chinezoaicele la barna.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează