SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  METROSPORT

Perle din arhiva foto GSP » Andreea Răducan, într-o ipostază inedită » Campioană la vândut globuri!

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 mai 2017 00:00

Chiar dacă vine sezonul estival și lumea se pregătește de petrecerile de pe Litoral, arhiva Gazetei are o fotografie unicat cu Andreea Răducan.

Imaginea a fost realizată acum 17 ani, cu câteva zile înaintea Crăciunului. Atunci, gimnasta a acceptat invitația ziarului și a vândut globuri, beteală și căciulițe cu Moș Crăciun în magazinul Unirii din București.

În 2000, Andreea câștigase titlul olimpic pe echipe la Jocurile Olimpice de la Sydney și își trecuse în palmares medalia de argint la sărituri. Tot atunci, Răducan a fost depistată pozitiv cu pseudoefedrină și a pierdut medalia de aur la individual compus.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează