SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CAMPIONATUL MONDIAL

Prima reacție a Larisei Iordache după accidentarea de la încălzire! Românca n-a mai putut concura pentru calificarea în finală

Articol de GSP - Publicat joi, 05 octombrie 2017 17:38

Larisa Iordache s-a accidentat groaznic înainte de a intra pe primul aparat din calificările pentru CM de la Montreal. Românca se încălzea, însă a avut parte de un accident și nu mai poate concura.

Ea era pregătită să intre la toate cele 4 aparate pentru calificarea în finală la individual-compus. Niciuna dintre românce nu s-a calificat. Cătălina Ponor și Ioana Crișan au ratat execuțiile.

”Când am spus că sunt pregătită pentru orice nu mă așteptam chiar la asta. Ce-i drept m-a cam luat prin surprindere. Deși sunt bulversată încerc să îmi adun cuvintele pentru a putea să vă mulțumesc din tot sufletul!

N-am crezut că toată munca noastră, a mea și a antrenorilor, se poate evapora într-o fracțiune de secundă... n-am crezut și încă pare un vis neplăcut. Dar, cum e vorba aceea, ’cazi de șapte ori, te ridici de opt’. Eu o aleg de fiecare dată, iar acum din nou o să o fac, însă sper să îmi iasă mai bine!

Mulțumesc încă o dată pentru mesaje, gânduri bune și susținerea voastră! Mulțumesc antrenorilor mei pentru tot! We are a team! Mulțumesc familiei mele pe care o iubesc și mă iubește necondiționat, pentru fiecare clipă în care îmi sunteți alături. Mulțumesc!”, este mesajul pe care Larisa l-a postat pe Facebook.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează