SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  PROTEST

Protest vehement al lui Marian Drăgulescu » Gimnastul este nemulțumit de cei din Guvern: "Nu dau doi bani pe noi"

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 decembrie 2015 09:44

Gimnastul Marian Drăgulescu, cîștigător a 29 de medalii în carieră, este nemulțumit de faptul că Guvernul României a mărit premiile pentru handbalistele României, medaliate cu bronz la Campionatul Mondial, ignorînd reușitele de la alte sporturi.

Drăgulescu anunță că va protesta cu medalia de gît, în fața Guvernului, cerîndu-le celor din miniștrilor să mărească premiile și celorlalți medaliați.

"Dacă nu mai este nevoie de gimnastică, să ne zică și nouă și ne lasăm. Și noi, în 2015, am venit cu medalii de la mondiale. Senzația noastră e că nimeni nu dă doi bani. Pe noi nu ne-a așteptat nimeni și nu ne-a chemat nimeni la Guvern să ne felicite și să ne dea o floare.

Bonusul primit de handbaliste este de două ori mai mare decît ce am primit noi, care am cîștigat medalia de argint la Campionatele Mondiale", a declarat Drăgulescu pentru Observator.

La Campionatul Mondial de Gimnastică, din Scoția, Marian Drăgulescu a luat medalia de argint la sărituri, iar Larisa Iordache a obținut bronzul la individual compus.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
bebeben
bebeben  •  28 Decembrie 2015, 22:48

asta doar ca sa isi faca guvernul publicitate

bebeben
bebeben  •  28 Decembrie 2015, 22:46
Postat de aran pe 27 Decembrie 2015, 15:16

Sunt cca 7 sporturi eminamente de echipa - fotbal, handbal, volei, baschet, rugby, polo pe apa, hochei pe gheata (nu am amintit cele care n-au priza la noi, gen hochei pe iarba, baseball, etc), intotdeauna o medalie la sporturile pe echipa au avut o greutate mai mare din punct de vedere subiectiv decat la disciplinele individuale, doar Ceausescu a fost pragmatic si nu a dat importanta acestor sporturi pe principiul de ce sa pregatesc 16 oameni la handbal cand pot obtine tot o medalie cu un singur luptator, de exemplu. Dar oriunde in lume un campionat mondial pe echipe este mult mai urmarit si mai vanat de televiziuni decat un sport individual, exceptie facand , poate, tenisul de camp cu grand slamurile sale

ai dreptate, dar astia castiga mult la echipele de club. de ce sa le maresti premiul tot lor?

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  28 Decembrie 2015, 00:54

bravo, Mariane!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează