SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CAMPIONATELE NAȚIONALE

Repetiție înainte de Rio » Larisa Iordache, campioană națională la individual compus

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iulie 2016 20:58

Legitimată la Clubul Sportiv Dinamo, Larisa Iordache a obținut din nou titlul de campioană națională la individual compus, după ce era pe cale să rateze Campionatele Naționale din cauza unei accidentări.

Larisa a obținut titlul cu 56.963 puncte, deși nu a efectuat elementele mai dificile pentru a se feri de o altă accidentare. Gimnasta a obținut cea mai mare notă din concurs la bârnă, 15.100, fără cel mai important element de dificultate.

Podiumul de la individual compus a fost completat de gimnastele Ioana Crișan, legitimată la Cetate Deva și de Carmen Glăvan, de la Farul Constanța.

”Pentru mine, naționalele reprezintă un început promițător. Nu sunt mulțumită pe deplin, dar pot să spun că a fost un concurs bunicel”, a declarat Larisa Iordache pentru CS Dinamo.

Campionatele Naționale de Gimnastică Artistică au loc în perioada 1-3 iulie, la Cluj-Napoca. Larisa Iordache și-a revenit după o operație suferită la mâna stângă, iar săptămâna viitoare are programat un concurs în Franța.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mobilajucarii
mobilajucarii  •  02 Iulie 2016, 22:22

Acum, ca a castigat, ce ziceti domnilor "culegatori de stiri", participa ori nu Larisa Iordache la Nationale ?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează