SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  REVENIRE

Revenire de senzaţie în sportul românesc: "Pentru asta mă antrenez pînă scuip sînge"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 12 februarie 2015 18:41

România se va putea baza din nou pe cel mai titrat gimnast pe care l-a avut, acesta găsind motivaţia, la 34 de ani, să mai revină în sala de antrenament.

Marian Drăgulescu a dezvăluit pentru ziarulring.ro că a luat decizia de a reveni în gimnastică şi spune că s-a reapucat de antrenamente pentru a cîştiga aurul olimpic, aceasta fiind singura medalie care-i lipseşte dintre cele trei olimpice pe care le are (n.r. una de argint şi două de bronz la Atena).

"Din ianuarie mă pregătesc alături de băieţi. Motivaţia este simplă: aurul olimpic. Am cîştigat atîtea medalii şi nu o am pe acea mai preţioasă. Cînd mă uit la toate, lipseşte ceva şi nu pot să mă împac cu mine. Nu este uşor, însă pînă la Rio mai este un an şi jumătate.

Mă antrenez cîte şase ore pe zi, am ambiţia de a reveni la cel mai înalt nivel. Voi vedeţi exerciţiul la sol de un minut şi ceva, dar ca să ajung să-l fac perfect mă antrenez pînă scuip sînge. Între antrenamente fac şi recuperare medicală", a spus Marian Drăgulescu.

Drăgulescu este de opt ori campion mondial şi de nouă ori european. Gimnastul a mai participat la trei olimpiade: Sydney 2000, Atena 2004 şi Beijing 2008.

26 de medalii olimpice, mondiale şi europene a cîştigat de-a lungul carierei Drăgulescu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
mar_g
mar_g  •  12 Februarie 2015, 21:04

terminat .... neterminat, ramine de vazut. nu vad care ar fi motivul sa nu concureze pt un loc in lotul olimpic! are spirit de invingator.... cel putin din declaratie. bafta mariane noi cei mai putin rautaciosi sintem alaturi de tine!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  12 Februarie 2015, 20:56

...ba tu ...ba tu ...ha,ha

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  12 Februarie 2015, 19:49
Postat de ovidiu_3003 pe 12 Februarie 2015, 19:41

Mariane ...esti terminat...

esti terminat tu, creatura fara minte, un palvragiu ieftin si fara bun simt!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează