SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  REVENIRE

Revenire de senzație pentru Cătălina Ponor » S-a calificat de pe primul loc în primul concurs internațional

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 24 martie 2016 22:13

Gimnasta Cătălina Ponor s-a calificat, joi, de pe primul loc în finală la bârnă, de la Doha, în primul concurs internaţional la care participă după retragerea din activitate, în 2012. Diana Bulimar şi Dora Vulcan vor evolua în finale la paralele şi sol.

Cătălina Ponor a fost notată în calificările de la bârnă cu 14,650, cu care a ocupat locul 1, fiind urmată de Giulia Steingruber (14,250, Elveţia) şi Yawen Bai (14,200, China), anunță News.ro.

Pentru Cătălina Ponor, cvintuplă medaliată olimpică, participarea la World Challenge Cup de la Doha este prima sa apariţie într-un concurs internaţional după JO de la Londra, din 2012.

Cătălina Ponor a revenit la pregătiri în urmă cu un an, după trei ani de la retragere, dar în toamnă a suferit o intervenţie chirurgicală la tendonul lui Ahile, care a ţinut-o în afara pregătirilor câteva luni, interval în care a avut loc şi CM de la Glasgow.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close