SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GIMNASTICĂ

Sandra Izbaşa povesteşte experienţa de la Olimpiada de la Londra » "Îmi vine să plîng de fiecare dată cînd revăd acele momentele"

Articol de GSP - Publicat luni, 31 august 2015 13:36

Medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, gimnasta Sandra Izbaşa a povestit în această dimineaţă pe pagina sa oficială de Facebook momentele de după ce-a cîştigat proba individuală la sărituri în faţa americancei McKayla Maroney.

 

ALĂTURI DE NADIA ŞI SIMONA. Ziua de duminică, 5 august 2012, nu am cum o să uit! A fost ziua în care am plâns de...

Posted by Sandra Izbașa on 31 August 2015

"Le mulţumesc şi acum antrenorilor mei, doamnei Bitang şi domnului Belu, pentru că m-au sfătuit timp de doi ani, au insistat şi m-au convins să fac acest exerciţiu la sărituri. Fără ei, nu aş fi avut niciodată această medalie! A doua mea medalie de aur de la Jocurile Olimpice"
Sandra Izbaşa, campioană olimpică

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează