SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GIMNASTICĂ

Sandra Izbaşa povesteşte un moment inedit de la Olimpiada de la Beijing: "După 7 ani vă spun un secret"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 august 2015 11:21

Au trecut 7 ani de cînd gimnasta Sandra Izbaşa reuşea să cîştige prima medalie olimpică din carieră la Jocurile Olimpice de la Beijing.

Pe contul său oficial de Facebook, Izbaşa a povestit cum a fost ziua de 17 august, atunci cînd aceasta a reuşit un exerciţiu perfect la sol şi le-a depăşit în clasament pe americancele Shawn Johnson şi Nastia Liukin.

"Era 17 august 2008. Venisem la National Indoor Stadium de la ora 13:00 şi-am aşteptat mai bine de şapte ore pentru a intra pe covorul fermecat. Recunosc, niciodată nu mă uit la execţiile adversarelor. A venit şi rândul meu, iar ritmul melodiei, unul polonez, a cucerit întreaga sală. Am avut emoţii constructivue înaintea exerciţiului!

Un minut şi 30 de secunde încheiat în urale celor prezenţi în sală şi nota 15,650, cea mai mare dată la sol la Beijing! Evident şi medalia de aur! Vă spun un secret, după ce-am ajuns în Satul Olimpic, nici n-am mai scos medalia din rucsac... Ştiam că din acel moment e doar a mea. Era prima mea medalie olimpică!", a fost mesajul postat de Izbaşa pe contul său de Facebook.

 

PRIMA MEDALIE OLIMPICĂ. Era 17 august 2008. Venisem la National Indoor Stadium de la ora 13:00 şi-am aşteptat mai bine...

Posted by Sandra Izbașa on 24 August 2015

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  24 August 2015, 12:28

gata, o sa ramanem cu basmele. si la gimnastica, precum la handbalul masculin. unde am fost stapanii Universului, decenii intregi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează