SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CAMPIONATELE MONDIALE

Se întâmplă și la ei » Solul de la Montreal a cedat marți seară, în ultima zi a calificărilor masculine

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 octombrie 2017 10:05

Solul de la Montreal a cedat marți seară, în ultima zi a calificărilor masculine pentru CM, iar sportivii au fost invitați să-și repete exercițiile.

Bart Deurloo, ultimul gimnast din subdiviziunea a patra de calificare, i-a spus antrenorului său după ce și-a încheiat exercițiul că este o problemă cu solul. Tehnicianul olandez a mers la organizatori și aceștia i-au dat dreptate. Astfel că toți gimnaștii care au evoluat în ultima subdiviziunea au putut să-și prezinte din nou exercițiul. Olandezul de la care a pornit totul i-a refuzat spunând că nu dorește să-și agraveze accidentarea la gleznă.

Nu este pentru prima dată când se întâmplă o astfel de situație. În 2000, la Jocurile Olimpice de la Sydney, în finala feminină de la individual compus a existat o problemă cu aparatul de la sărituri, care era setat la o înălțime mai mică decât în mod normal. Până a fost sesizată problemă, jumătate dintre gimnaste evoluaseră și avuseseră probleme, unele dintre ele accidentându-se grav. Și atunci oficialii le-au oferit posibilitatea repetării, dar unele au refuzat.

După încheierea calificărilor, România are un singur reprezentant în finale la masculin, pe Marian Drăgulescu la sărituri. El se va lupta pentru medalii duminică. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close