SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CAMPIONATUL EUROPEAN

Toate trec în viață » Medaliile lui Marian Drăgulescu s-au oxidat: "Fără valoare!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 mai 2017 14:43

Proaspăt medaliat cu aur la Europenele de la Cluj, Marian Drăgulescu face un anunț șocant despre medaliile pe care le-a câștigat de-a lungul carierei. 

"Din păcate, toate medaliile pe care le-am câștigat până acum sunt oxidate. Medalii fără valoare. Singura medalie placată cu aur este cea obținută la Cluj, la sol.

Celelalte medalii, câștigate la Mondiale și Europene, sunt oxidate și stau să mă gândesc unde să merg cu ele pentru a le da aceeași strălucire pe care o aveau în momentul în care le-am primit, în uma acestor competiții.

Am fost impresionat de oamenii care au venit să mă susțină la Cluj. Mi-ar plăcea să concurez  pe un stadion cu 60.000-70.000 de oameni în tribună", a declarat Drăgulescu la TV Dolce Sport. 

Palmares Marian Drăgulescu
- 3 medalii la Jocurile Olimpice (1 aur - 2 bronz)
- 10 medalii la Mondiale (8 de aur și 2 argint)
- 18 medalii la Europene (10 aur, 6 argint și 2 de bronz)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
claudiu.h12
claudiu.h12  •  05 Mai 2017, 15:53

Ce sportiv... ce sportiv... bravo mariane. Sanatate si bucurii...!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează