SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  RETRAGERE

UPDATE / VIDEO Ponor se retrage definitiv din activitate! "Montreal a început cu Nadia și se încheie cu mine"

FOTO: Raed Krishan +13   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 03 octombrie 2017 17:09

Cătălina Ponor (30 de ani), cea mai titrată gimnastă a României din istoria recentă, a luat decizia de a se retrage definitiv din activitate chiar în timpul Campionatelor Mondiale de la Montreal. 

Ponor își va încheia activitatea imediat după finalul acestor Mondiale, care se desfășoară în această perioadă în Canada, a anunțat TV Telekom Sport.

Retragerea Cătălinei Ponor ar fi fost confirmată inclusiv de un oficial al Federației Române de Gimnastică, mai notează sursa citată. 

De altfel, ieri, Ponor le-a declarat reporterilor români prezenți în Canada: "Pentru mine, Montreal a început cu Nadia și se încheie cu mine", iar unor jurnaliști străini le-a spus în engleză: "Este ultimul meu Campionat Mondial".

Mihai Covaliu, șeful forului olimpic român, nu a putut fi deocamdată contactat pentru a confirma oficial vestea, acesta aflându-se în Canada, alături de echipa României.

Președintele COSR luase în primăvară decizia de a le oferi Cătălinei Ponor și lui Marian Drăgulescu câte 3.000 de euro pe lună pentru a-i motiva să participe la Olimpiada de la Tokyo din 2020, fiind primii olimpici componenți ai "Lotului Samurai". (DETALII, AICI)

CV CĂTĂLINA PONOR

  • prima gimnastă română care participă la 3 ediții ale JO
  • triplă campioană olimpică la Atena 2004, la sol, bârnă și cu echipa, argint la sol la JO 2012 și bronz cu echipa, tot în 2012
  • 3 medalii de argint și două de bronz la Campionatele Mondiale
  • 8 titluri europene, 2 medalii de argint și 3 de bronz la Campionatele Europene

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
haideusicfr
haideusicfr  •  04 Octombrie 2017, 07:53
Postat de haideusicfr pe 04 Octombrie 2017, 07:53

A castigat ceva la Montreal?

Imaginea e de la Cluj

haideusicfr
haideusicfr  •  04 Octombrie 2017, 07:53

A castigat ceva la Montreal?

802267206559330
Gica Kmikze  •  04 Octombrie 2017, 00:12

Pai afost ultimul turneu la montreal ca nu inteleg?,chiar nu o sa mai fie alte romance la montreal de acum incolo?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează