SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  ACCIDENTARE

Veste proastă pentru România! Larisa Iordache s-a accidentat și va rata calificările olimpice

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2016 20:18

Gimnasta Larisa Iordache şi-a rupt un deget la antrenament, trebuie operată şi nu mai poate evolua în aprilie la Test Events. Fără ea, şansele echipei de a termina în primele 4 scad, informează TVR.

Larisa Iordache, 19 ani, a căzut la bârna în timpul antrenamentului şi şi-a fracturat un deget de la mână. A primit din partea medicilor o pauză de 6 săptămâni, care o scoate din calcule pentru calificarea la Jocurile de la Rio.

Vestea extrem de proastă pentru echipa României vine după eşecul de la Mondiale, cu necalificarea directă la Rio. Cu Ponor încă nerefacută complet după operaţie, situaţia echipei feminine dă fiori sportului românesc.

Din 1976, România nu a lipsit cu echipa de pe nici un podium olimpic, fiind singura naţiune care a reuşit această performanţă în istoria disciplinei. În plus, gimnastele române sunt cele mai titrate, câştigând 62 de medalii olimpice dintre care 24 de aur.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
980140405408019
David Invictus  •  10 Martie 2016, 00:11

Eu inteleg ca avem o tara de c..., insa sa scrieti "romainiei" cu"r" mic, inseamna ca cel care a scris articolul este fie beat,complet neinteresat de ortografie,sau *** si nu are ce sa caute acolo! Nu ar trebui sa fie cineva care le corecteaza dupa?? sunt zeci de greseli gramaticale insumate in articolele de pe site,ne dor ochii amatorilor ! rusine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tardelli
tardelli  •  09 Martie 2016, 21:51

Mai tu nu ai inteles nimic!Larisa e calificata deja pt olimpiada dar echipa Romaniei nu.Dar valoarea ei ar fi ajutat Romania sa se califice .Sa speram ca si fara ea se va reusi calificarea echipei.

mobilajucarii
mobilajucarii  •  09 Martie 2016, 21:41

Vestea este proasta in primul rand pentru ea. E o gimnasta foarte buna si merita sa mai mearga o data la JO. Dar nu, a fost subsumata intereselor echipei, sa traga echipa dupa ea si asa sa se califice, prin intermediul echipei. Ce sanse va mai avea ea sa se califice ? Ce va mai face ea acuma, va vedea jocurile la televizor? Sau poate ca o ia pe Diana Bulimar de brat si se retrag amandoua din gimnastica ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează