SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  VESTE

Veste uriașă! O fostă campioană olimpică la gimnastică este însărcinată

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 mai 2017 11:48

Fosta gimnastă Andreea Răducan, medaliată cu aur la Olimpiada de la Sydney din 2000, a oferit fanilor săi o veste uriașă.

În vârstă de 33 de ani, fosta sportivă a anunțat că este însărcinată cu primul său copil.

Andreea este căsătorită de mai bine de un an, în luna octombrie a anului trecut unindu-și destinele cu afaceristul Daniel Tandreu, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de aproape cinci ani. 

Mai mult, Andreea Răducan plănuiește o mutare interesantă și pe plan profesional: conform TV Dolce Sport, fosta gimnastă intenționează să candideze la președinția Federației Române de Gimnastică.

Alegerile urmează să aibă loc în toamna acestui an.

  • Palmaresul impresionant al Andreei Răducan cuprinde o medalie de aur și una de argint la Olimpiada de la Sydney, cinci medalii de aur, una de argint și două de bronz la Campionatele Mondiale.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  04 Iulie 2017, 08:41

Doamne ajuta! Sa nu ai tripleti, ca s-a dus candidatura la FRG...

mobilajucarii
mobilajucarii  •  30 Mai 2017, 16:31

Imi amintesc ca a fost numita team manager la lotul olimpic inainte de Europenele de anul trecut. E posibil ca trecerea ei la butoanele FRG sa fi fost ceva pregatit din vreme. Interesant de vazut cand va intra efectiv in paine, pentru ca nu se stie daca va naste anul acesta sau anul ce vine, si oricum vreun an de zile copilul va fi centrul preocuparilor ei. Are o relatie foarte buna cu Bellu si Bitang, si probabil ca ei vor dirija efectiv o vreme, bine, oricum ar fi avut un cuvant greu cei doi. Nu mai pomenesc de sprijinul lui Ion Tiriac.

romulus65
romulus65  •  28 Mai 2017, 13:45

Scrieti si voi mai clar: fosta sportiva a anuntat ca este insarcinata urmand sa nasca primul ei copil.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează