SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CM GLASGOW

VIDEO Momentul în care o accidentare horror oprește sportiva numărul 1 în lume: "Mi-am dat trupul și sufletul pentru acest vis"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2015 21:37

Cel de-al 46-lea Mondial de Gimnastică, ce are loc la Glasgow a oferit un moment trist cînd atleta numărul 1 în lume la gimnastică și-a rupt tendonul lui Ahile chiar în timpul concursului.

Ayelén Tarabini, sportiva-vedetă a delegației argentiniene la Mondial, a suferit ruptura în timpul exercițiului de la sol. "Mi-am dat trupul și sufletul pentru acest vis", a scris Tarabini pe twitter, confirmînd că, din cauza accidentării extrem de grave, nu va putea participa la Olimpiada de la Rio 2016.

VIDEO cu momentul, la 1:30:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
valiro
valiro  •  25 Octombrie 2015, 08:39

Vedeti ca aia au gresit, au scris Rk 48 in video, pai nu trebuia sa scrie 1 ? In plus, n-a fost ruptura, ci entorsa.

putregaiu
putregaiu  •  25 Octombrie 2015, 03:30

astia n-au auzit de halep, cea mai smechera din galaxie

satyricon
satyricon  •  24 Octombrie 2015, 23:32

Gimnastica ritmica? Nu este campionatul de gimnastica artistica?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close