SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  JO RIO

VIDEO Reacția Cătălinei Ponor după ratarea calificării la JO de la Rio: "Revenisem special pentru acest lucru" » Imagini cu sportiva noastră în lacrimi

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2016 11:22

Cătălina Ponor a reacționat după ratarea calificării echipei României la JO de la Rio. Deși o vede ca pe o zi tristă, gimnasta noastră e încrezătoare în forțele ei și crede că poate face o figură frumoasă la probele la care va participa.

VEZI VIDEO

"Plâng pentru că mă doare, pentru că am luptat mult. Am încercat să trec peste tot felul de probleme pe care le-am avut, peste operație. Nici acum nu sunt recuperată 100%. Lumea a apreciat asta la mine", a zis Ponor pentru TVR. 

"Astăzi a fost o zi tristă pentru noi, România, din păcate, nu s-a calificat la Jocurile Olimpice. Este trist pentru mine, deoarece am revenit în competiţii doar pentru acest lucru...

Dar nu s-a întâmplat! Nu ştiu ce se va întâmpla de acum încolo, dar vreau să le mulţumesc tuturor pentru susţinere şi vreau să mulţumesc publicului brazilian care mi-a scandat numele!

Acesta a fost cel mai frumos moment, un sentiment pe care nu l-am mai simţit de mult timp! Am luptat până la sfârşit pentru acestă echipă şi am vrut să arăt că orice vrei să faci, poţi. Şi da, pot face gimnastică în continuare, în ciuda vârstei.

Şi o pot face la nivel înalt! Vă mulţumesc din nou pentru tot sprijinul, a fost un sentiment uimitor să concurez aici, la Rio! Vă Iubesc", a scris Ponor pe Facebook.

Echipa României a fost formată din Cătălina Ponor, Diana Bulimar, Dora Vulcan, Anamaria Ocolișan, Sivlia Zarzu, Maria Holbură.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
920930717928342
Daniel Duhalm  •  29 Aprilie 2016, 02:03

ti-a cam trecut vremea Catalina ...la varsta ta e greu sa mai faci mare performata...admir ce ai facut pana acum dar dupa Rio tot in situatia asta vom fi...si atunci ce vei face???

sakamoto
sakamoto  •  18 Aprilie 2016, 13:15

Revenisem, reveniseseram, reveniseseseraseram. Prazarisme.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează