SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  ANIVERSARE

VIDEO Zeiţa Nadia Comăneci a ajuns la 53 de ani! Ce propuneri a refuzat şi de ce spune că "încă nu a venit timpul pentru aşa ceva"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 noiembrie 2014 12:42

Nadia Comăneci, prima gimnastă din lume care a reuşit ca nota 10 să fie sinonimul numelui său la Montreal pe cînd avea doar 14 ani, a ajuns astăzi la 53 de primăveri.

Născută pe 12 noiembrie 1961, Nadia a schimbat pentru totdeauna gimnastica mondială pe 18 iulie 1976, moment în care a reuşit prima notă de zece din istorie. La Montreal, sportiva de 14 ani a bifat nu mai puţin de şase note de zece.

Fosta sportivă a vorbit într-un interviu pentru sportnews.ro despre animalele pe care le are acasă, despre propunerile primite de a intra în politică şi despre un eventual film al vieţii acesteia.

"Am acasă o broască ţestoasă, care este în primul rînd a lui Dylan (n.r. -fiul ei de 8 ani), dar bineînţeles că toată familia îl ajută să aibă griă de ea. Între timp s-a adăugat şi o reptilă, şi un acvariu cu peşti, este o formă frumoasă de a responsabiliza un copil.

Am avut oferte de a mă implica în politică, dar le-am refuzat. În schimb, am răspuns mereu pozitiv propunerilor de a sprijini iniţiative legate de promovarea României şi de susţinere a mişcării sportive. Îmi place şi mă onorează să fiu ambasador onorific al României oriunde călătoresc.

Mi s-au făcut propuneri legate de realizarea unui film despre viaţa mea, dar cred că încă nu a venit timpul pentru aşa ceva", a spus Nadia Comăneci.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Noiembrie 2014, 01:06
Postat de unico_biancorossi pe 13 Noiembrie 2014, 01:06

LA MULTI ANI !

si totusi... zeita ? hmm..

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Noiembrie 2014, 01:06

LA MULTI ANI !

mdionis
mdionis  •  12 Noiembrie 2014, 14:03

"prima gimnastă din lume care a reuşit ca nota 10 să fie sinonimul numelui său la Montreal pe cînd avea doar 14 ani" Prima, singura si unica gimnasta care a reusit sinonimia la Montreal. :) Autorul nesemnat al articolului macar citeste ineptiile pe care le-a produs inainte de a le publica?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează