SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  JOCURILE OLIMPICE DIN BRAZILIA

Vrem la Olimpiadă pe stomacul gol » Dezvăluiri incredibile din gimnastica românească: "Cum să ne pregătim cu o farfurie de mîncare?"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 decembrie 2015 10:37

Octavian Bellu și Mariana Bitang au revenit la lotul feminin de gimnastică al României și sînt văzuți ca o salvare pentru calificarea la Jocurile Olimpice de anul viitor din Brazilia.

Totuși, Nicolae Forminte, fostul antrenor al echipei feminine, face niște dezvăluiri demne de lumea a treia a gimnasticii mondiale.

"Cum ai putea să fii din lumea gimnasticii şi să fii mulţumit de situaţia în care se află acest sport acum?! E normal să fiu nemulţumit! Cea mai mare nemulţumire, şi nu numai a mea, ci şi a colegilor mei, Bellu şi Bitang, este că atît timp cît nu se va înţelege că nivelul de salarizare pentru antrenorii care se ocupă de performanţă în gimnastică nu le asigură liniştea cotidiană nu vom mai avea acelaşi nivel de performanţă.

Probabil că vom rămîne şi cu mai puţini antrenori în astfel de condiţii. A încercat ceva Ion Ţiriac şi a şi reuşit cît timp a fost preşedintele COSR şi Romtelecom era sponsor. Pe vremea aceea s-a reuşit acordarea unor burse de excelenţă. Proiectul acela a funcţionat pînă la Olimpiada de la Beijing. Lucrul bun început de domnul Ţiriac a fost aruncat la groapa cu gunoi. Şi nu este doar în gimnastică. Sau poate pentru unii se poate şi pentru alţii - nu.

Ca să folosesc un termen care acum este la modă, nu poţi să stingi doar mici incendii pentru că aceste mici incendii vor duce la un mare dezastru. Deocamdată sînt doar vorbe... Aud fel şi fel de declaraţii cum că pregătim Olimpiada de la Tokio. Cum să pregăteşti Olimpiada de la Tokio cu o farfurie de mâncare?!", a spus Forminte pentru Ziarul Ring.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
mobilajucarii
mobilajucarii  •  10 Decembrie 2015, 20:42

Solidarizarea lui Nicolae Forminte cu Bellu si Bitang in aceasta problema cred ca e un lucru nou, dar bun. Unirea face puterea.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  10 Decembrie 2015, 19:17

nu pot spune decat "***"!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  10 Decembrie 2015, 17:52

Cum sa mai ajunga niste salarii decente la ceilalti antrenori, cand au luat lingaii astia doi tot ! Cand basistii astia ”unsi” consilieri prezidentiali castigau cat 100 de antrenori nu a zis nimeni nimic, acum Forminte care a fost umilit si batjocorit de ei acum vreo 5-6 ani, vad ca a schimbat foaie si tine aproape de .....Bony si Clayde ! ....” avem atatea oferte din occident ca putem pleca si maine....” De ce nu ati plecat niciodata sugativelor ? Pentru ca nu va vrea nimeni !!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează