SPORTURI  »  HANDBAL  »  GYOR

Accidentare gravă pentru adversara CSM-ului! Cea mai bună handbalistă a ieșit pe targă: va sta 6 luni pe bară

Articol de - Publicat marti, 06 februarie 2018 10:09

Nora Mork, cea mai bună jucătoare a Gyorului, va lipsi 6 luni de pe teren!
Norvegianca s-a accidentat grav, luni seara, în meciul cu Nykobing, câștigat de maghiare 32-23.

Continuă veștile rele pentru campioana Ungariei și pentru antrenorul Ambros Martin, cel care antrenează Gyorul. După ce a pierdut-o pentru 6 săptămâni pe Eduarda Amorim, campioana Europei va trebui să se descurce tot sezonul fără Nora Mork, principala marcatoare a echipei.

Interul dreapta norvegian s-a accidentat grav în minutul 47 al partidei cu Nykobing. Ea a fost scoasă cu targa de pe teren, cu ochii în lacrimi, și transportată direct la spital. Rezonanța magnetică efectuată la genunchiul drept a scos la iveală faptul că jucătoarea are ligamentul încrucișat anterior rupt! "Va lipsi de pe teren cel puțin șase luni", a declarat doctorul Gyorului, Peter Balogh.

Pentru Nora Mork continuă seria ghinioanelor. La doar 26 de ani, norvegianca suferă a treia operație de ruptură de ligamente, la același genunchi. Tot din cauza unei astfel de accidentări, Nora a ratat și Jocurile Olimpice de la Londra 2012!

Până în momentul accidentării, Nora Mork fusese cea mai bună jucătoare de pe teren, marcând de 8 ori. În actualul sezon al Ligii Campionilor, norvegianca a înscris 49 de goluri pentru Gyor.

Gyor face parte din aceeași grupă principală cu CSM București. Cele două echipe s-au întâlnit în prima etapă, la București, iar campioana României a câștigat cu 28-22. Returul, la Gyor, se va disputa pe 26 februarie

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
onduku
onduku  •  06 Februarie 2018, 14:32
Postat de whiteredarad pe 06 Februarie 2018, 10:44

Nu e normal sa ne bucuram de necazul altuia. Ii doresc insanatosire grabnica, dar daca este la a treia operatie, la acelasi genunchi este delicat. Cu sau fara ea Gyor ramane o echipa buna.

Saraca, chiar a avut 3 operatii la acelasi genunchi? :(

suzana2a
suzana2a  •  06 Februarie 2018, 14:20

Nici eu nu cred ca se bucura cineva! Insanatosire grabnica! Ne pare rau...

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  06 Februarie 2018, 12:17
Postat de whiteredarad pe 06 Februarie 2018, 10:44

Nu e normal sa ne bucuram de necazul altuia. Ii doresc insanatosire grabnica, dar daca este la a treia operatie, la acelasi genunchi este delicat. Cu sau fara ea Gyor ramane o echipa buna.

Nu vad sa se bucure cineva...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează