SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Acum este clar! Isabelle Gullden va părăsi CSM București » Nu e singura jucătoare de bază care pleacă

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 17 februarie 2018 14:32

CSM București a anunțat astăzi transferul centrului Andrea Lekic (30 de ani), semn că plecarea Isabellei Gullden este iminentă.

Zvonul plecării Isabellei Gullden de la CSM București a apărut încă dinaintea Campionatului Mondial de handbal din Germania. Lucrurile au fost alimentate chiar de Gullden, care într-un interviu acordat la finalul meciului câștigat cu Gyor în Liga Campionilor, scor 28-22, s-a eschivat când a fost întrebată despre viitor.

Situația pare a fi una limpede acum. "Tigroaicele" au un înlocuitor pe măsură pentru Gullden, în persoana celei mai bune jucătoare din lume în 2013, Andrea Lekic. 

Lekic a evoluat de-a lungul carierei la OFK Belgrad, Radnicki Belgrad, Krim Ljubiana, Gyor, și din 2013 la Vardar Skopje. Are în palmares o Ligă a Campionilor, cu Gyor, în 2013, și un argint mondial în 2013, cu reprezentativa Serbiei.

 pleacă și Hagman

După plecarea ambelor franțuzoaice din lot, Niombla și Ayglon (vezi detalii AICI), CSM București se desparte și de suedeze. Natalie Hagman va pleca și ea, cel mai probabil, după transferul Jovankei Radicevic. Muntenegreanca va trebui să se lupte pentru titularizare cu Aneta Udriștoiu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  18 Februarie 2018, 13:20

”Ea avea cheile vestiarului, iar daca CSM ar fi o masina la ea stă cheia pornirii motorului”a spus Ayglon despre Gulden. Pentru ca exista o parte a fanilor CSM care spun ca ea a castigat finala Final Four, a vrut cel mai mare salariu mereu, a vrut un statut special dar A venit Neagu și cu asta am spus tot. A jucat teatru anul trecut și a incercat si acum...dar salariu peste Neagu nu se poate...Așa că nu îi mai plangeti de mila...

razvyyc
razvyyc  •  18 Februarie 2018, 10:48

O interesanta povestioara: Cica Veronica Kristiansen ar fi acceptat initial oferta CSM-ului. Doar ca acestia din urma au trimis un cetatean *** cu contractul (cel supranumit "*** WhatsApp-ului"), jucatoarea s-a speriat, crezand ca a venit sa-i vandalizele locuinta si a refuzat oferta. La 2-3 zile dupa a semnat cu Gyorul, pe o oferta inferioara.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1615275382087697
Yuri Firsov  •  18 Februarie 2018, 09:47

DACA ESTE ADEVARAT PLECAREA LUI GULDEN VA FI O PIERDERE IMENSA PENTRU CSM!!!SI REZULTATELE NEGATIVE SE VOR VEDEA IMEDIAT!!!!PACAT!!!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează