SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - VARDAR SKOPJE

Acuze grave ale oficialilor lui CSM: "Nu știu ce ne-au pus în mâncare, 4 jucătoare s-au simțit rău toată ziua"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 mai 2017 18:56

Cu 20 de minute înainte de startul meciului dintre CSM și Vardar, președintele echipei noastre a făcut câteva acuzații grave:

"Nu știu ce a fost pus prin apă sau mâncare azi, dar fetele au acuzat niște stări ciudate după micul dejun. Nu vreau să acuz pe nimeni însă. Patru dintre fete s-au simțit rău: Grubisic, Gullden, Ayglon și o jucătoare care nu va evolua.

Acum se simt bine, medicul nostru a reușit să le facă bine. Vă dați seama că după o zi în care au tot vărsat, nu sunt în forma maximă. Am avut o dimineață tensionată", a declarat  Bogdan Vasiliu, președintele lui CSM București, la TV Dolce Sport.

Aceeași sursă notează ca a patra jucătoare ce a avut probleme este Simone Bohme. 

AICI poți urmări în format liveTEXT confruntarea dintre CSM București și Vardar Skopje, din Final Four-ul Ligii Campionilor. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
tihi
tihi  •  06 Mai 2017, 20:30

Oameni buni,faceti sport,jucati handbal si lasati in afara jocurile de culise si xenofobia..Nu ati vazut ca in prima repriza nu am contat ...Vardar ne-a dat lectie de handbal. Ne scuzam mai mereu:ba ca sintem accidentati,ba ca arbitrajul este importiva...ba ca sintem otraviti...etc...Liniste va rugam,si jucati handbal.Anul trecut nu au fost aceste acuze,nici in acest an din partea nimanui.Doar noi ne-am gasit sa atacam o organizare ireprosabila...o ospitalitate de invidiat si o infrastuctura de nivel european.. Nu stiim sa pierdem. Gullden si Grubisic in ciuda micului dejun,au jucat si au jucat foarte bine! Am jucat obosit,dezorientati,iar antrenorul a facut niste greseli tactice de neiertat. De fapt am vrut ultimul joc cu Buducnost,iata ca il avem !!

deva1
deva1  •  07 Mai 2017, 12:02
Postat de Adrian Bura pe 06 Mai 2017, 20:46

Mai lasati scuzele cu apa si mancarea sunteti Nulitati!ma intreb cum a acceptat CRISTINA un contract cu altfel de echjpa! RUSINE NATIONALA SUNTETI!

aici nu ai dreptate!tu esti rusine nationala nu gazetarii gsp care au sesizat apa si mancarea si faptul ca le-apus ceva in alimente la micul dejun!e caz penal asta! Romania si CSM Bucuresti sa faca sesizare la FIH si FEH. e grav ce s-a intamplat!

1618597915124142
Alexandru Chis  •  07 Mai 2017, 10:39

Va mai amintiti de "episodul Zurich", cu nationala de fotbal? Ei bine, "episodul" se repeta pe pamant unguresc!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează