SPORTURI  »  HANDBAL  »  FLEURY - HCM BAIA MARE 17-18

Allison Pineau despre victoria cu Fleury: "Ne apropiem de sferturi!"

Foto: Paul Ursachi
Foto: Paul Ursachi

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2016 22:10

HCM Baia Mare a cîștigat în grupa de Liga Campionilor la handbal feminin pe terenul franțuzoaicelor de la Fleury, scor 18-17, cu un gol marcat de Allison Pineau la ultima fază a meciului.

"A fost foarte greu. Nu am fost foarte eficiente, dar e bine că am reușit oricum să cîștigăm. Ne apropiem de "sferturi" cu acest succes. Nu m-am simțit bine în prima repriză, am ratat destul de mult. Dar totul s-a terminat cu bine. Am avut mari emoții, pînă la urmă e vorba de cîteva secunde", a spus  Allison Pineau la Dolcesport.

"A fost un meci cu o miză foarte mare. Au fost multe greșeli și de o parte și de alta. Am fost foarte concentrate, ne-am dorit victoria și e minunat că am cîștigat în ultima secundă" Paula Ungureanu

Antrenorul româncelor Aurelian Roșca a vorbit și el despre victoria superbă a lui HCM Baia Mare din Franța și le-a lăudat pe cele două eroine: Paula Ungureanu și Allison Pineau.

"E o victorie importantă, îmi felicit echipa că a crezut pînă în ultima secundă. Au fost două apărări foarte bine puse la punct, un meci echilibrat. Șuturile de excepție ale lui Pineau și paradele Paulei Ungureanu au făcut diferența.

Cred că echipa adversă o cunoșteau foarte bine pe Pineau și și-au luat măsuri speciale. Ne mai trebuie cel puțin o victorie din următoarele două jocuri", a spus și Aurelian Roșca.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1570181809974078
Dorin Pop  •  15 Februarie 2016, 00:38

Bravo fetelor!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează