SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - CUBA 36-23

Antrenament într-o direcție » România a câștigat fără probleme amicalul contra Cubei, scor 36-23

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2015 00:00

România a învins ieri, la Paris, Cuba cu 36-23 (17-10) în ultimul meci disputat în cadrul turneului "Razel-Bec Île-de-France".

A fost un meci în care "tricolorele" s-au distrat practic în fața unei echipe care nu i-a pus nici un fel de probleme.

Antrenorul Tomas Ryde a lăsat-o din nou în afara lotului pe portarul titular, Paula Ungureanu, iar Elisei și Buceschi nu au fost deloc folosite. MVP-ul partidei a fost extrema stînga Ana Maria Tănăsie, care a punctat de 9 ori.

Procentaje bune au avut și Neagu, Perianu și Nechita, 4 goluri fiecare. Celelalte goluri ale României au fost reușite de Chiper 3, Geiger 3, Manea 3, Vizitiu 2, Pintea 2, Brădeanu 1, L. Marin 1.

Înainte de debutul la Mondiale, România va mai juca un singur amical, pe 2 decembrie, cu Suedia, la Eslov.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  30 Noiembrie 2015, 09:15

IHF are un sistem de lucru extrem de simpatic. Aceasta echipa a Cubei, lipsita de valoare, a fost plasata la tragerea la sorti a turneului final in grupa valorica ... 1 !!!!, alaturi de Norvegia, Danemarca si Brazilia. Nu stiu dupa ce criterii. Noroc ca prin tragerea la sorti grupa cubanezelor a capatat oarecare consistenta prin prezenta Suediei, a Poloniei (semifinalista ultimei editii, dar in urna a 4-a) si eventual Olandei, dar puteam avea Argentina in locul Olandei (ambele in urna a 3-a, alaturi de Romania si Ungaria - deci in viziunea IHF suntem cam de valoarea Argentinei si sub cea a Cubei!) si Japonia in locul Poloniei si atunci era ditamai grupa acolo. O aiureala totala.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează