SPORTURI  »  HANDBAL  »  CM DE HANDBAL

Antrenoarea de la CSM Bucureşti a analizat eliminarea României la Mondial: "Multe dintre jucătoarele tinere depind de felul cum joacă Neagu"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 14 decembrie 2017 10:12

Helle Thomsen, antrenoarea clubului CSM Bucureşti şi a naţionalei Olandei, susţine că eliminarea României în optimile de finală ale Campionatului Mondial a fost o mare surpriză şi a vorbit de motivele care dus la înfrângerea tricolorelor cu Cehia.

"M-am uitat la toate meciurile României. A fost o mare surpriză eliminarea. România are o echipă extraordinară, dar au şi multe jucătoare tinere. Multe dintre ele depind de felul în care joacă Neagu.

România va fi o naţională mai bună în viitor, atunci când jucătoarele tinere vor căpăta experienţă. Le-am trimis mesaje, bineînţeles, lui Neagu şi Udriştioiu. Sunt jucătoarele mele. Normal că le-am dat un mesaj", a spus Helle Thomsen, citată de TV Telekom Sport.

Olanda este în semifinalele Campionatului Mondial, unde va juca împotriva Norvegiei, după ce în sferturi a eliminat chiar Cehia, scor 30-26. În celălalt meci din penultimul act, Suedia întâlneşte naţionala Franţei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
tihi
tihi  •  14 Decembrie 2017, 15:11

Daca Helle stie ce este de facut,de ce nu preia si nationala. Dupa razboi sint multi viteji....Ea ce a facut cu Olanda...a facut un meci foarte slab cu cehii,dar nu au fost convingatoare nici in grupe.Helle are noroc,ca in echipa Olandei sint mai multe jucatoare de nivel european.Ea nu prea a facut nimic la nationala Olandei !! Majoritatea jucatoarelor sint antrenate si invatate in campionatul maghiar,si nu de ea !!

336782790136330
Vas Ilinca  •  14 Decembrie 2017, 14:17

Vrea sa spuna ca in acest campionat mondial Cristina Neagu a jucat fara ajutor din partea colegelor mai tinere.Dar ca pe viitor vor avea mai multa experienta si vor ajuta mai mult. Nu are nici o legatura calitatea ,daruirea si efortul Cristinei cu egoismul.

810434985679163
Dan Andreiadis  •  14 Decembrie 2017, 12:44

Adevarat dar spus prea elegant . Echipa joaca bine numai daca Cristina intelege sa joace cu echipa . Este egoista 100% si vrea sa faca ea totul punând in umbra restul echipei . Presa o ridica in slavi pentru acest defect al ei. Trebuie ca antrenorul sa ii explice : sa joace numai ea DACA echipa joaca prost si nu invers .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează