SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Antrenorul de la HCM Baia Mare, atacat dur de primarul oraşului: "Nu mai am încredere decît în jucătoare!"

Luciana Marin e una dintre jucătoarele de bază la Baia Mare // Foto: Bogdan Bălaş
Luciana Marin e una dintre jucătoarele de bază la Baia Mare // Foto: Bogdan Bălaş

Articol de - Publicat sambata, 20 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 septembrie 2014 23:22

Primarul din Baia Mare a atacat în termeni duri conducerea tehnică şi executivă a campioanei. După declaraţiile sale, zilele antrenorului Costică Buceschi sînt numărate.

Înfrîngerea suferită miercuri, la Braşov, de campioana HCM Baia Mare, a agitat apele în Maramureş. Primarul Cătălin Cherecheş, cel care susţine într-o proporţie covîrşitoare echipa, a atacat în termeni duri conducerea tehnică, dar şi administrativă, într-un interviu acordat la TV EMaramureş.

"Toţi paşii care s-au făcut de la începutul campionatului şi pînă la Braşov, au fost paşi greşiţi, în ciuda celor patru victorii. Faptul că ai un rezultat pozitiv cu echipe slabe şi jocul este unul care lasă de dorit trebuia să dea de gîndit conducerii clubului şi antrenorilor. De atîtea etape însă am văzut că nu se întîmplă nimic", a spus primarul.

"Antrenorul le vorbeşte în chineză!"
Cherecheş l-a atacat, fără a-i aminti numele, în termeni duri pe tehnicianul Costică Buceschi. "Eu am încredere în jucătoare. Doar în jucătoare! Ficare dintre ele este profesionistă, are performanţe bune şi toate au fost aduse într-un grup care nu funcţionează la ora aceasta", a spus edilul.

A continuat însă tirada, acuzîndu-l pe Buceschi că nu le vorbeşte jucătoarelor în engleză, ci în română. "Sîntem cei mai buni sportivi, dar cînd vine un antrenor şi ne vorbeşte în limba chineză cum să înţelegem tactica, cum să jucăm în atac? Ce înţelegem din treaba asta? Asta se întîmplă în acest moment în relaţia dintre antrenor şi echipă: antrenorul vorbeşte limba chineză!".

"Sînt două jucătoare la Bucureşti, Ana Paula Rodriguez şi Thorstensson, care au vrut să vină în Baia Mare. Şi conducerea tehnică şi cea executivă ne-au spus că nu sînt destul de bune" (Cătălin Cherecheş, primar Baia Mare)

"Am oferit antrenorului posibilitatea, acum mai bine de şase luni, să o aducem pe Mette Klit, antrenorul CSM-ului, în postura de antrenor secund. Nu s-a dorit acest lucru" (Cătălin Cherecheş, primar Baia Mare)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
saramago
saramago  •  21 Septembrie 2014, 01:37

Un Becali de Maramures sau, daca preferati, un Becali pe bani publici.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează