SPORTURI  »  HANDBAL  »  DECLARAȚII

Atac fără menajamente după eliminarea României de la Mondial: "Suntem sclavii străinilor!"

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 20:18

Radu Voina, fost antrenor al naționalei de handbal feminin în perioada 2008-2012, îl critică pe Ambros Martin pentru selecţia pe care a făcut-o pentru Mondialul din Germania, unde România a fost învinsă în optimi de Cehia, 27-28. 

"Eu sunt convins că lotul care a fost la acest Campionatul Mondial nu e făcut de Ambros. La echipa aceasta naţională trebuie luate fetele cele mai în formă.

Cine se pricepe cât de cât la sportul colectiv îşi dă seama că trei antrenamente înseamnă nimic. Ambros nu cunooaşte fetele, nu cunoaşte campionatul, nu cunoaşte mentalitatea românească pentru acest sport.

Rămân la convingerea mea, fără să jignesc pe nimeni, avem antrenori tineri care sunt demoralizaţi când văd că nu sunt băgaţi în seamă. Noi suntem sclavii străinilor", a declarat fostul selecţioner Radu Voina, la TV Telekom Sport.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
1319238838149008
Serban Radu  •  15 Decembrie 2017, 20:10

Sunt multe sporturi in care antrenorii sunt straini si echipele au rezultate foarte bune . City este pe primul loc in PL cu un record fabulos si pe margine este Pep Guardiola . Si Anglia nu mai face cometarii . Deci pentru toti cei care au cazut in plasa acestui articol ca antrenorul strain este vinovatul insuccesului sa fie mai atenti si sa nu faca comentarii nationaliste . Ar fi cazul sa facem o analiza profunda la scolii actuale a handbalului romanesc, care a ramas mult in urma celor pe care cu 20 de ani in urma le dadeam lectii .Priviti cum joaca Norvegia , ritmul sufocant si atletic pe care il are si o sa intelegeti ca nu Ambros , Dedu sau selectia lotului au fost cauzele eliminarii. Hai sa fim realisti

1391972634181505
Adrian Popescu  •  14 Decembrie 2017, 17:06

Radu Voina a devenit mai cunoscut atunci când era în pole position pe post de viitor socru al unei mari handbaliste decât ca antrenor al naționalei. Nu s-a deranjat nimeni că omul a permis asta pe vremea cand era antrenorul doamnei. Așa că să ne lase...Doamne Radu Voina și Tadici care tot folosesc GSP chiar ne considera prosti? Păi când vreodată o să vrea Neagu vreunul dintre voi antrenor....

deva1
deva1  •  14 Decembrie 2017, 12:56
Postat de ray51 pe 14 Decembrie 2017, 09:55

Nu suntem sclavii strainilor! Suntem robii lor. Atata timp cat ti-ai dat petrolul si gazul (nu numai) altora si tu platesti pentru resursa tarii tale preturi egale sau mai mari decat in tarile care IMPORTA tot, demostreaza cata impostura si ticalosie zace in unii dintre semenii nostri care ne-au tradat pentru "un pumn de euro".

Ce dreptate ai! Macar acum sa fie demis si Ambros si Dedu.lipsa de profesionalism ce s-a intamplat la Nationala in ultimul an , fara medalii ....Tadici sau alt roman.Vor reusii!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează