SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCM CONSTANŢA

Au ajuns la Berlin » HCM Constanţa atacă faza finală a Cupei EHF

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 15 mai 2014 23:15

Delegaţia constănţeană a ajuns ieri la Berlin şi s-a cazat la Hotelul "Aldershof", un stabiliment de patru stele unde stau şi celelalte echipe prezente la Final Four.

Elevii lui Zvonko Sundovski au făcut o uşoară şedinţă de pregătire într-o sală mai mică, urmând ca astăzi, de la ora 14.30, să susţină antrenamentul oficial în "Max-Schmeling-Halle", sala cu 9.000 de locuri în care va avea loc sîmbătă (ora 18:15, în direct pe DigiSport 2) meciul din semifinale cu Montpellier.

"Din păcate, eu am lipsit la meciul cu Fuchse, din faza grupelor, din cauza unei accidentări, astfel că voi juca pentru prima oară în sala de la Berlin. Am emoţii pentru că este una dintre cele mai mari realizări din carieră", a declarat jucătorul Alexandru Cepreghi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
robert1205
robert1205  •  17 Mai 2014, 08:20

Hai HCM Constanta !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close