SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Au picat testul la rusă » Naţionala universitară a României a ratat calificarea în finală

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 10 august 2014 00:01

Naţionala universitară a României a ratat aseară calificarea în finală, echipa pregătită de Nicoleta Alexandrescu pierzînd semifinala contra Rusiei, 26-29.

Adversarele au condus de la un capăt la altul, România urmînd să joace azi doar finala mică a competiţiei, contra învinsei din meciul Brazilia-Coreea de Sud.

La masculin, România va juca pentru locurile 5-6 după ce ieri a trecut în grupa 5-8 cu 28-26 de Cehia. Studenţii români îi vor avea ca adversari pe egipteni.

ALTE ŞTIRI DIN HANDBAL:

Pick, cîştigă la Timişoara
Vicecampioana Ungariei, Pick Szeged, a cîştigat ieri turneul de la Timişoara. Deţinătoarea Cupei EHF a învins în finală cu 27-23 echipa gazdă, Poli, cea care depăşise vineri, în primul meci, vicecampioana Serbiei, Radnicki Kragujevac, scor 36-27.

Tot vineri, într-un duel al tehnicienilor iberici, Juan Carlos Pastor contra Mateo Garalda, Pick a dispus de Ştiinţa Bacău cu 31-27. Moldovenii au ocupat pînă la urmă locul 3 la "Cupa Timişoara", după ce au trecut şi ei, ieri, de sîrbi, cu 40-27.

Craiova şi Brăila cîştigătoare
Handbal. "Cupa Craiovei", competiţia la care au participat SCM Craiova, HCM Rm. Vîlcea, Cetate Deva şi Univ. Piteşti, a intrat aseară în posesia echipei gazdă. Oltencele au trecut în finală cu 29-24 de HCM Rm. Vîlcea. Craiova a învins şi Deva cu 27-24 şi cu 35-23 Piteştiul. Vîlcencele au terminat pe locul doi, după 28-27 contra Devei, iar hunedorencele pe poziţia a tria.

Într-un alt turneu amical, la Ploieşti, Dunărea Brăila a cîştigat toate cele trei partide disputate: 31-27 cu CSM Slobozia, 32-15 cu Activ Plopeni şi 27-25 cu CSM Ploieşti. Echipa gazdă, CSM Ploieşti a terminat pe 2, iar Slobozia a treia.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează