SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREŞTI

Au revenit cu victorie » Oana Manea şi Talida Tolnai au debutat pentru CSM Bucureşti

Articol de GSP - Publicat luni, 10 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 09 martie 2014 23:34

Oana Manea şi Talida Tolnai au debutat ieri pentru CSM Bucureşti în victoria cu 25-23 în faţa formaţiei SCM Craiova.

Echipa pregătită de Carmen Amariei a condus cu 12-8 în prima repriză, dar bucureştencele au revenit şi au egalat pînă la pauză, 15-15. În partea a doua, CSM a fost tot timpul la conducere, Irina Glibko 10 goluri, Cristina Vărzaru 6 şi Oana Manea 5 contribuind la succesul gazdelor.

"Am avut emoţii. Nu am mai jucat de mult timp 60 de minute. Mi-am dorit enorm să cîştig acest meci de debut la CSM. Acum, sperăm să jucăm finala în Cupa României pentru că ne dorim să evoluăm în cupele europene", a declarat Oana Manea.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
ceaiuri
ceaiuri  •  12 Martie 2014, 21:40

baietii de aici..dorm in papuci,vecinii (pro sp)sunt mult mai activi..deci cateva cuvinte despre decizia comisiei tehnice la fete cu 3jucatoare straine pe foia de joc(automat in teren)fata de baieti care au 3in teren si 5pe foaie..pb veche repusa pe tapet(valcea niciodata nu a reusit sa joace cu toate jucatoarele straine in campionat pt ca regulamentul nu-i permitea..dar in schimb putea juca cu ele in C.L si faptul acesta a contat enorm..pt ca se vedea in jocurile de C.L.ca fetele nu se "simt")deci se pare ca nici dedu nu reuseste mare lucru(sunt cluburi care deja au investit in aducerea de jucatoare si sa vada ca nu le pot folosi in joc...nu e bine)dar poate in al 12lea ceas gande

usla
usla  •  12 Martie 2014, 08:50

Intr-un comentariu mai vechi am sustinut ca MANEA nu prea a jucat titulara la KRYM , dar am fost contrazis ironic de cineva " sorinel dumitru ". Sa citeasca ce spune jucatoarea acum si sa se linisteasca .

ceaiuri
ceaiuri  •  10 Martie 2014, 22:29

rezultat echitabil ...dar in urmat meci..finala se vor achita..multe polite

Vezi toate comentariile (7)
Comentează